بیماران مبتلا به ام‌اس حمایت می‌شوند بیماری «هاشیموتو»، شایع‌ترین اختلال تیروئیدی در زنان امام خمینی (ره) در هویت، روح و جان زن ایرانی انقلابی اثرگذار به وجود آورد معرفی کتاب‌هایی مفید به والدین برای تربیت بهتر فرزندان اهدای چادر امام رضایی به نوعروسان| وقتی زندگی مشترک با عقد بالاسرحضرت آغاز می‌شود وقف خانه مسکونی مردی که مهریه همسرش را پرداخت نکرده، چه حکمی دارد؟ زنان ۳برابر مردان به‌ ام‌اس مبتلا می‌شوند فرصت ۵ ماهه مظفر برای ساخت تیمی جهانی در فوتسال زنان بررسی ارتباط میان تغییرات دما و اقلیم با افزایش نرخ سرطان در زنان پیروزی تیم ملی هاکی روی یخ دختران ایران در نخستین دیدار خود در جام آسیایی زنان پرداخت تسهیلات تکلیفی در زمینه اشتغال‌زایی زنان سرپرست‌خانوار در آینده‌ای نزدیک بانوان فلسطینی، نمونه‌ای از پیروان حقیقی حضرت هاجر (س) در عصر کنونی یک بانوی ایرانی در مسابقات جهانی ترکیه طلایی شد پوشاندن زیورآلات زنان از دید نامحرم چه حکمی دارد؟ روایتی زنانه از دوره قاجار در مکه در یک سفرنامه تجربه افسردگی در زندگی حدود ۱۵ تا ۲۵ درصد زنان افزایش تعداد شبکه‌های تبلیغی بانوان کشور اعزام ۴ بانوی خراسانی همراه تیم ملی والیبال نشسته به مسابقات قهرمانی آسیا سندروم سیندرلا- پرنسس، عارضه‌ای روانی- رفتاری در دختران و پسران
سرخط خبرها
نامه دکتر علم‌الهدی به همسران روسای جمهور کشور‌های اسلامی| از همسران خود تقاضا کنید برای رفع مشکلات مردم غزه بکوشند

نامه دکتر علم‌الهدی به همسران روسای جمهور کشور‌های اسلامی| از همسران خود تقاضا کنید برای رفع مشکلات مردم غزه بکوشند

  • کد خبر: ۲۱۷۳۸۳
  • ۲۴ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۴:۴۷
همسر رئیس‌جمهور از همسران روسای‌جمهور و نخست وزیران کشور‌های اسلامی خواست از همسر خود تقاضای موکد کنند به عنوان یک دولتمرد متعهد به اصول و ارزش‌های اخلاقی، در رفع مشکلات مردم غزه بکوشند و در صورت تمایل جهت ایجاد یک گروه کمک‌رسانی و یک صندوق بین‌المللی برای کمک به غزه اقدام کنند.

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر جمیله علم‌الهدی در نامه‌ای به همسران روسای جمهور و نخست‌وزیران کشور‌های اسلامی ضمن تبریک فرارسیدن ماه مبارک رمضان با بیان اینکه زنان و روابط خانوادگی نقش اصلی را در تحول و نیز در تثبیت فرهنگ و آداب و رسوم یک جامعه ایفا می‌کنند، تصریح کرد: جهان عاری از ظلم و خشونت، تنها در پرتو تقویت خانواده و توسعه فرهنگ عدالت‌خواهی امکان تحقق دارد و مسئولیت بانوان در این زمینه بسیار سنگین است.

استاد دانشگاه شهید بهشتی با اشاره به اینکه امسال در حالی ماه مبارک رمضان را آغاز می‌کنیم که هزاران مادر فلسطینی غرق در اندوه و زجر به سر می‌برند، افزود: هر چند مسئول مستقیم تمام این فجایع، شیطان بزرگ آمریکا و رژیم درنده خوی صهیونیستی است، ولی می‌دانیم که بدون شک سکوت برخی صاحبان قدرت و ثروت و سازمان‌ها و مجامع بین‌المللی و افراد صاحب نفوذ، فراموش شدنی نیست و این عمل هر یک از ما و تلاش‌های ماست که در نهایت در محکمه عدل الهی یا سبب پاداش و رستگاری ابدی یا سبب کیفر پست کننده و سخت می‌شود.

علم الهدی از همسران روسای جمهور و نخست وزیران کشور‌های اسلامی خواست با توجه به این مقدمه و با احترام از شما خواهر بزرگوار و بانوی فداکار از همسر خود تقاضای موکد کنید به عنوان یک دولتمرد متعهد به اصول و ارزش‌های اخلاقی، در رفع مشکلات مردم غزه بکوشند و پیشنهاد می‌کنم در صورت تمایل جهت ایجاد یک گروه کمک‌رسانی و یک صندوق بین‌المللی برای کمک به غزه اقدام کنید.

منبع: ایلنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.